Arrangementen in het voor en na seizoen

Kom en ontdek Frieslân, even weg van de sleur en zorgen! Ga lekker fietsen en gezellige dorpjes en steden bezoeken: u bepaalt zelf het tempo: niets moet, maar in Friesland kan veel! Zuidwest Friesland is van oudsher bekend om haar prachtige watersportgebied. Op- en aan de meren en vaarten bruist het van de activiteiten. Er is voor elk wat wils en er is altijd wat te doen. In Friesland kunt u iedere dag iets anders kiezen. Gezellig winkelen en slenteren door de historische steden en dorpen. De Friese taal maakt de provincie uniek. Maar dat is niet alles! De Friese meren, de kliffen, de Gaasterlandse bossen, de skûtsjes, de Elfstedentocht en de oude havensteden of unieke schilderachtige kleine dorpjes staan garant voor een onvergetelijke tijd.

Ontdek en geniet van al het mooie dat onze unieke zuidwesthoek u bied!

 

*  Kampeer Arrangement: Weekje Friesland ontdekken, overnachten in uw eigen geriefelijke caravan of tent voor maar €100,00 (aanbieding is inclusief 2 personen, toeristenbelasting, kampeerplaats met elektra en drinkwater aansluiting)!

________________________________________________________________________

*  Weekje logeren in Friesland € 250,00 > Lekker een weekje genieten in Friesland, in een heerlijke ruime stacaravan voor 4 personen, natuurlijk is uw verblijf van alle gemakken voorzien!

________________________________________________________________________

*  Op de fiets zie en ontdek je nog veel meer! Huur een weekje een moderne Fiets voor maar € 40,00. Fietsroutes zijn gratis bij de receptie af te halen!

 

Bovenstaande arrangementen zijn niet van toepassing tijdens Pasen,Hemelvaart Pinksteren en de maanden juli en augustus!